Preventia in afectiunile dentare

Joomla Templates and WordPress Themes

Este mai simplu sa previi decat sa tratezi afectiunile dentare!  

Afectiunile dentare avanseaza si se agraveaza in mod tacit. Cu cat se amana mai mult vizita la medicul dentist, tratamentele necesare pot fi mai complexe, devenind implicit si mai costisitoare pentru pacienti.

Igiena orala corecta si controlul periodic la medic te pot scuti de nedoritele dureri de dinti si de tratamentele complicate. Iata de ce este mai simplu si mai confortabil sa previi afectiunile dentare:

  • Placa bacteriana si tartrul - principalii factori cauzatori ai aparitiei bolilor parodontale - se indeparteaza prin proceduri nedureroase si non-invazive de igienizare profesionala;
  • Eviti agravarea afectiunilor dentare, cat si un tratament stomatologic lung, complex si costisitor;
  • Eviti disconfortul dat de durerile de dinti.

Ce presupune o sedinta de igienizare profesionala?

Rolul profilaxiei dentare este tocmai acela de a asigura permanent un control al sanatatii dentare, prevenind astfel aparitia si complicarea afectiunilor. Igienizarea profesionala presupune efectuarea unor proceduri de detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si Airflow.

  • Prin detartraj se indeparteaza tartrul si placa dentara.
  • Periajul profesional se realizeaza dupa detartrajul cu ultrasunete si are rolul de a netezi suprafetele dentare.   
  • Metoda Air-Flow are rolul de a curata dintii si lucrarile protetice intr-un mod eficient si de a incetini procesul de aderare a placii bacteriene la suprafata dintilor.

Cat de des ar trebui sa facem o vizita medicului dentist?

Controlul periodic la medic este recomandat o data la cel mult 6 luni, atunci cand este indicata si efectuarea unei sedinte de igienizare profesionala.


Adresa:

Xanaclass Dental Clinic

Calea Calarasilor nr. 176, Bloc 59, scara A, apt.3, parter, Sector 3, Bucuresti
 
Programari:
Mobil
0722 649 049
0722 740 562