Gabriela T., Bucuresti

"Pana acum mi-a fost teama de dentist si am amanat luarea unor decizii in privinta danturii prin prisma experientelor mele anterioare in alte cabinete. Este incredibil cum increderea pe care ti-o ofera un medic iti poate schimba total optica si perceptia asupra unor aspecte vitale. Dr. Constantin Botoaca este un adevarat profesionist si se remarca prin atentia deosebita acordata pacientului, seriozitate si meticulozitate. Aici a fost pentru prima data cand nu am simtit nicio durere! Recomand cu incredere Xanaclass Dental Clinic!"


Elena S.

"Sunt pacienta acestei clinici de 6 ani. Dr. Constantin Botoaca este un medic extraordinar, a avut rabdare cu mine si mi-a explicat in detaliu toate etapele tratamentului. Sunt foarte multumita de protezele realizate, am putut din nou sa mananc, sa zambesc si sa vorbesc normal."


Bogdan I.

"Recomand cu incredere! Va multumesc pentru ca ati avut atat de multa rabdare pentru a-mi salva dintele."


Adriana C.

"Am ajuns la Xanaclass Dental Clinic printr-o recomandare. Am fost extrem de incantata de modul cum a decurs tratamentul, de atentia cu care am fost tratata si de atmosfera primitoare, relaxanta. De fiecare data revin aici cu placere, fara teama. Am recomandat la randul meu aceasta clinica familiei si prietenilor."


Elena D.

"Dr. Botoaca este un adevarat profesionist, are mana usoara. Teama mea de dentist a disparut si voi reveni cu placere la fiecare control."


Gabriela C.

"Am avut nevoie de un tratament complex pentru a imi reface intreaga dantura. Lucrarea finala a fost perfecta, iar acum pot sa zambesc din nou datorita voua! Multumesc din suflet!"


Adresa:

Xanaclass Dental Clinic

Calea Calarasilor nr. 176, Bloc 59, scara A, apt.3, parter, Sector 3, Bucuresti
 
Programari:
Mobil
0722 649 049
0722 740 562