Implanturi și dinți ficși în 24 de ore

Pacienții care au pierdut toti dinții de pe arcadă pot beneficia de avantajele sistemului de implanturi Bredent Sky Fast & Fixed - Implanturi dentare și dinți ficși în 24 de ore!

Procedurile de extracție a dinților irecuperabili restanți pe arcadă, procedurile de implantare și restaurare temporară se realizează sub anestezie locală, într-o singură intervenție, pe parcursul unei singure zile.

SKY fast & fixed este un concept revoluționar de tratament cu implanturi dentare care vă permite să uitați de proteza dentara mobilă ca soluție alternativă de tratament.

Conceput în Germania, tratamentul SKY fast & fixed asigură o stabilitate primară excelentă a implantului și permite un protocol chirurgical adaptat pentru implanturi stabile. Protetica acestui tratament este gandită de specialisti germani cu experiență în domeniu și beneficiază de soluții tehnice unice pentru retenția lucrării protetice.

Avantajul major al folosirii tratamentului SKY Fast & Fixed de la Bredent este ca puteți avea, într-o singură zi, dinti ficși cu care veti putea mânca, vorbi și zâmbi imediat dupa operație, reluandu-vă viața socială într-un timp foarte scurt.

După intervenția de inserare a implanturilor SKY Fast & Fixed, pentru o perioadă de minim 6 - 8 săptămâni, pacienții trebuie să respecte o dietă bazată pe alimente moi (de exemplu: legume, pește, paste fainoase, carne moale), evitând alimente precum pâinea crocantă, nucile, carnea tare, fisticul, semințele sau orice alte alimente dure ce implică o sarcină mai mare asupra dinților.

O igienă orală riguroasă este esențială pentru durata de viață a implanturilor și a lucrărilor protetice, respectarea cu strictețe a recomandărilor medicului fiind extrem de importantă.


Adresa noastră este:

Xanaclass Dental Clinic

home 38x38 Calea Călăraşilor nr. 176, Bloc 59, Scara A, Apt.3, Parter, Sector 3, București
email 38x38 email: clinicadentara@gmail.com
Sună acum! Tel. programări:
 0722 649 049