Gabriela T.

"Până acum mi-a fost teamă de dentist și am amânat luarea unor decizii în privința danturii prin prisma experiențelor mele anterioare în alte cabinete. Este incredibil cum încrederea pe care ți-o oferă un medic îți poate schimba total optica și percepția asupra unor aspecte vitale. Dr. Constantin Boțoacă Ionescu este un adevarat profesionist și se remarcă prin atenția deosebită acordată pacientului, seriozitate și meticulozitate. Aici a fost pentru prima dată când nu am simțit nicio durere! Recomand cu încredere Xanaclass Dental Clinic!"


Elena S.

"Sunt pacienta acestei clinici de 6 ani. Dr. Constantin Boțoacă Ionescu este un medic extraordinar, a avut răbdare cu mine și mi-a explicat în detaliu toate etapele tratamentului. Sunt foarte mulțumită de protezele realizate, am putut din nou să mănânc, să zâmbesc și să vorbesc normal."


Bogdan I.

"Recomand cu încredere! Vă multumesc pentru că ați avut atât de multă răbdare pentru a-mi salva dintele."


Adriana C.

"Am ajuns la Xanaclass Dental Clinic printr-o recomandare. Am fost extrem de încântată de modul cum a decurs tratamentul, de atenția cu care am fost tratată și de atmosfera primitoare, relaxantă. De fiecare dată revin aici cu plăcere și fără teamă. Am recomandat la rândul meu aceasta clinică familiei și prietenilor."


Elena D.

"Dr. Boțoacă este un adevărat profesionist, are mâna ușoara. Teama mea de dentist a dispărut și voi reveni cu plăcere la fiecare control."


Gabriela C.

"Am avut nevoie de un tratament complex pentru a îmi reface întreaga dantură. Lucrarea finală a fost perfectă, iar acum pot să zâmbesc din nou datorită vouă! Mulțumesc din suflet!"


Adresa noastră este:

Xanaclass Dental Clinic

home 38x38 Calea Călăraşilor nr. 176, Bloc 59, Scara A, Apt.3, Parter, Sector 3, București
email 38x38 email: clinicadentara@gmail.com
Sună acum! Tel. programări:
 0722 649 049